2665023698 Αγίων Αποστόλων 7-9, Ηγουμενίτσα kokosisaris@yahoo.gr
hero image

 

Κατασκευές / Ανακαινίσεις / Αναπαλαιώσεις

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή νέων κτιρίων όπως μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, βιομηχανικά κτίρια, αποθήκες κ.α.  με κύριο στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, μελετάμε και προτείνουμε ιδέες και λύσεις που προσαρμόζονται με την προσωπικότητα του κάθε πελάτη.

Συνεργαζόμαστε με έμπειρα και αξιόπιστα συνεργεία και χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα υλικά υψηλών προδιαγραφών, με αποτέλεσμα να σας εγγυούμαστε την ποιότητα της κατασκευής και την άμεση παράδοσή της χωρίς χρονικές και οικονομικές αποκλίσεις από την αρχική μας συμφωνία.

Στόχος μας, η πλήρης εξυπηρέτηση στις απαιτήσεις σας - στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Ανακαινίσεις
Η Ανακαίνιση αρκετές  φορές είναι αναγκαία προκειμένου να αντιμετωπιστούν τεχνικά προβλήματα ή για να δημιουργηθούν άνετοι και λειτουργικοί χώροι που να ταιριάζουν με την αισθητική του κάθε πελάτη. Έχοντας την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προχωρούμε σε λύσεις  με σκοπό να κάνουν το χώρο σας ξεχωριστό, αναβαθμίζοντας το κτίριο σας. Ο προϋπολογισμός και ο σχεδιασμός για τις εργασίες που χρειάζονται για την ανακαίνιση πραγματοποιείται με στενή συνεργασία με το πελάτη, ώστε το αποτέλεσμα να καλύπτει τις απαιτήσεις και χωρίς να υπερβαίνει και την οικονομική του δυνατότητα.

Στις ανακαινίσεις  χρησιμοποιούμε έμπειρα συνεργεία και με τη συνεχή επίβλεψη μας επιτυγχάνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

 

Τεχνικό γραφείο Ηγουμενίτσα, Τεχνικό γραφείο Κοκόσης, Τεχνικό γραφείο Σύβοτα, Κατασκευαστικό γραφείο Ηγουμενίτσα, Κατασκευαστικό γραφείο Κοκόσης, Ανακαινίσεις - Αναπαλαιώσεις, Τακτοποίηση Αυθαιρέτων Ηγουμενίτσα, Τοπογραφικά, Στατική επάρκεια κτιρίων, Διαμόρφωση χώρων, Ενεργειακά πιστοποιητικά Θεσπρωτία, Άδειες λειτουργίας καταστημάτων, Εκτιμήσεις ακινήτων, Ενεργειακά πιστοποιητικά Ηγουμενίτσα, Κοκόσης τεχνικό γραφείο, Κοκόσης Ηγουμενίτσα