2665023698 Αγίων Αποστόλων 7-9, Ηγουμενίτσα kokosisaris@yahoo.gr
Τακτοποίηση αυθαιρέτων

Τακτοποίηση αυθαιρέτων

Η ρύθμιση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να μεταβιβάσετε ή να πουλήσετε το ακίνητό σας.Το πρόστιμο υπολογίζεται από το ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΕΕ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τοπογραφικά

Τοπογραφικά

Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων για κάθε γεωγραφική περιοχή, καθώς και την αποτύπωση οικοδομημάτων σύμφωνα με την νομοθεσία και τον εκάστοτε πολεοδομικό κανονισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οικοδομικές άδειες

Οικοδομικές άδειες

Οι άδειες δόμησης ή οικοδομικές άδειες όπως συνηθίζεται να λέγονται είναι μία πολύπλοκη διαδικασία που απαιτούνται πολλές μελέτες από διάφορες ειδικότητες μηχανικών, αλλά και αρκετές εγκρίσεις δημοσίων φορέων και υπηρεσιών .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πώληση εξοχικών κατοικιών

Πώληση εξοχικών κατοικιών

Δείτε μερικά από τα εξοχικά σπίτια που διαθέτουμε προς πώληση στην Ηγουμενίτσα αλλά και στις γύρω περιοχές. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατασκευές  Ανακαινίσεις  Αναπαλαιώσεις

Κατασκευές Ανακαινίσεις Αναπαλαιώσεις

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή νέων κτιρίων όπως μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, βιομηχανικά κτίρια, αποθήκες κ.α. με κύριο στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, μελετάμε και προτείνουμε ιδέες και λύσεις που προσαρμόζονται με την προσωπικότητα τ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ