2665023698 Αγίων Αποστόλων 7-9, Ηγουμενίτσα kokosisaris@yahoo.gr
hero image

Οικοδομικές άδειες

Οι άδειες δόμησης ή οικοδομικές άδειες όπως συνηθίζεται να λέγονται είναι μία πολύπλοκη διαδικασία που απαιτούνται πολλές μελέτες από διάφορες ειδικότητες μηχανικών, αλλά και αρκετές εγκρίσεις δημοσίων φορέων και υπηρεσιών . Ανάλογα με το έργο που θέλει κανείς να κατασκευάσει , αλλά και την περιοχή (οικόπεδο ή αγροτεμάχιο) και της χρήσεις αυτής που προκύπτουν από τα γενικά πολεοδομικά σχέδια (ΓΠΣ) , απαιτούνται και ανάλογες εγκρίσεις και περιορισμοί δόμησης.

Συμπερασματικά για την έκδοση μίας άδειας δόμησης ή οικοδομικής άδειας απαιτούνται χονδρικά τα εξής σημαντικά βήματα:
Τοπογραφικό οικοπέδου ή αγροτεμαχίου
Έλεγχος χρήσεων γής
Έλεγχος όρων δόμησης
Λήψη απαραίτητων εγκρίσεων (αρχαιολογίας, δασαρχείου, υψομέτρων κτλ.)
Προσχέδια & προτάσεις κατασκευής
Κοστολόγηση – προϋπολογισμός κατασκευής
Τελικά σχέδια
Υπόλοιπες μελέτες (στατικών ,μηχανολογικών , ενεργειακών κτλ)
Αμοιβές – παράβολα
Κατάθεση φακέλου στην πολεοδομία και έκδοση της άδεια δόμησης.

Οπότε λαμβάνοντας υπόψιν τα ανωτέρω και εάν θέλετε ένα πολύ ιδιαίτερο σπίτι, μπορούμε να το σχεδιάσουμε και να το κατασκευάσουμε για σας. Αν προτιμάτε μια πιο οικονομική επιλογή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βρούμε την λύση που σας ταιριάζει.

Η επαγγελματική μας ομάδα απαρτίζεται από μηχανικούς που ξέρει πώς να κάνει το σπίτι των ονείρων σας πραγματικότητα. Το γραφείο μας είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την κατασκευή του κτιρίου σας, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο.

 

Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε με απόλυτη υπευθυνότητα και ορθότητα τις μελέτες που απαιτούνται για την οικοδομή σας βάσει των δεδομένων σας.

Κάθε μελέτη που εκπονούμε είναι πάντα πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες του κτιρίου σας.

 

 

Τεχνικό γραφείο Ηγουμενίτσα, Τεχνικό γραφείο Κοκόσης, Τεχνικό γραφείο Σύβοτα, Κατασκευαστικό γραφείο Ηγουμενίτσα, Κατασκευαστικό γραφείο Κοκόσης, Ανακαινίσεις - Αναπαλαιώσεις, Τακτοποίηση Αυθαιρέτων Ηγουμενίτσα, Τοπογραφικά, Στατική επάρκεια κτιρίων, Διαμόρφωση χώρων, Ενεργειακά πιστοποιητικά Θεσπρωτία, Άδειες λειτουργίας καταστημάτων, Εκτιμήσεις ακινήτων, Ενεργειακά πιστοποιητικά Ηγουμενίτσα, Κοκόσης τεχνικό γραφείο, Κοκόσης Ηγουμενίτσα