2665023698 Αγίων Αποστόλων 7-9, Ηγουμενίτσα kokosisaris@yahoo.gr
hero image

 

Τακτοποίηση αυθαιρέτων

Τακτοποίηση – Νομιμοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών με τον Νόμο 4178/2013 σε όλη την Θεσπρωτία!
Η ρύθμιση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να μεταβιβάσετε ή να πουλήσετε το ακίνητό σας.Το πρόστιμο υπολογίζεται από το ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΕΕ ανάλογα με το έτος της κατασκευή, το μέγεθος, το είδος της αυθαιρεσίας καθώς και την αντικειμενική αξία της περιοχής.

 

Γρήγορα , Εύκολα, Αξιόπιστα & οικονομικά !

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την διεκπεραίωση της διαδικασίας ένταξης του ακινήτου σας, διότι το γραφείο μας έχει μελετήσει τον παραπάνω νόμο, τις εγκυκλίους και τις ενημερώσεις που τον συνοδεύουν. Επισκεπτόμαστε το ακίνητο σας, κάνουμε την απαραίτητη αυτοψία, συλλέγουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και σας ενημερώνουμε για το ύψος του προστίμου και την διαδικασία της ρύθμισης. Ύστερα προχωρούμε, με πλήρη συνεργασία με εσάς, στην ένταξη του ακινήτου, ενημερώνοντάς σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα και πάντοτε στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

 

 

Τεχνικό γραφείο Ηγουμενίτσα, Τεχνικό γραφείο Κοκόσης, Τεχνικό γραφείο Σύβοτα, Κατασκευαστικό γραφείο Ηγουμενίτσα, Κατασκευαστικό γραφείο Κοκόσης, Ανακαινίσεις - Αναπαλαιώσεις, Τακτοποίηση Αυθαιρέτων Ηγουμενίτσα, Τοπογραφικά, Στατική επάρκεια κτιρίων, Διαμόρφωση χώρων, Ενεργειακά πιστοποιητικά Θεσπρωτία, Άδειες λειτουργίας καταστημάτων, Εκτιμήσεις ακινήτων, Ενεργειακά πιστοποιητικά Ηγουμενίτσα, Κοκόσης τεχνικό γραφείο, Κοκόσης Ηγουμενίτσα