2665023698 Αγίων Αποστόλων 7-9, Ηγουμενίτσα kokosisaris@yahoo.gr
hero image

Συγκρότημα κατοικιών στη Φασκομηλιά

Συγκρότημα κατοικιών στη Φασκομηλιά {noPicture}

Γενική Περιγραφή

Μόλις λίγα λεπτά από την ειδυλλιακή Πλαταριά Θεσπρωτίας, στο χωριό Φασκομηλιά, διατίθενται προς πώληση (υπό κατασκευή) εξοχικές κατοικίες τριών τύπων, εντός οικοπέδου 3.000 τ.μ..
Η φιλοσοφία της αρχιτεκτονικής σχεδίασης, βασίζεται στις απλές και καθαρές γραμμές, δημιουργώντας κτίρια με σύγχρονο design,εναρμονίζοντας την απλότητα με την πολυτέλεια.
Οι τρείς τύποι κατοικιών συνιστούν αρχιτεκτονικές προτάσεις με σύγχρονες τάσεις δόμησης και design που διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που θα προδώσουν άνεση και ευχάριστη αισθητική στον ιδιοκτήτη. Οι δέκα (10) στο σύνολο εξοχικές κατοικίες που αποτελούν ένα σύγχρονο συγκρότημα πληρούν επίσης τις κατάλληλες αντισεισμικές προδιαγραφές των κτιρίων, όπως αυτές καθορίζονται από το θεσμικό πλαίσιο της χώρας μας. Είναι ιδανικές για όσους αναζητούν συνδυασμό πολυτέλειας και άνεσης. Το οικόπεδο βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά και όχι πάνω σε κεντρικό δρόμο. Το οικόπεδο διαθέτει πρόσβαση από ασφαλτόδρομο. Ο περιβάλλων χώρος των ιδιοκτησιών θα έχει όμορφη διαμόρφωση, το οικόπεδο θα είναι περιφραγμένο και θα υπάρχει κοινόχρηστος χώρος στάθμευσης.

 

Οι εξοχικές κατοικίες βρίσκονται 92 km από τον πλησιέστερο αερολιμένα, τον Κρατικό Αερολιμένα Ακτίου και μόλις 14 km από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το οποίο έχει καθημερινά δρομολόγια προς Ιταλία, Πάτρα και Κέρκυρα. Η πόλη της Ηγουμενίτσας συνδέεται με την Εγνατία Οδό, από την οποία υπάρχει πρόσβαση σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, όπως τα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη. Η θάλασσα απέχει μόλις 1,5 km από τις εξοχικές κατοικίες. Πολύ κοντά βρίσκονται επίσης και κάποια από τα πιο δημοφιλή τουριστικά κέντρα της Ηπείρου, όπως είναι τα Σύβοτα, η Πάργα, η Πέρδικα και η Πρέβεζα. Τα Σύβοτα απέχουν μόλις 13 km, η Πέρδικα 22 km, η Πάργα 35 km και η Πρέβεζα 78 km. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πλαταριά διαθέτει μικρό λιμάνι, το οποίο προβλέπεται να αναβαθμιστεί σε μαρίνα.

 

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΥΠΟΥ Α


Ισόγεια Κατοικία, 50 τ.μ.

Η κατοικία τύπου Α είναι ισόγεια κατοικία εμβαδού 50.00 τ.μ., βρίσκεται εντός κάθετης ιδιοκτησίας εμβαδού 125.00 τ.μ. και είναι πλήρως επιπλωμένη.

Περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα, λουτρό και υπνοδωμάτιο (master bedroom). Η κουζίνα είναι ενιαίας διαρρύθμισης με το καθιστικό, με μοντέρνο σχεδιασμό που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες. Είναι εξοπλισμένη με ψυγείο, φούρνο και εστίες μαγειρέματος. Το δε
λουτρό είναι εξοπλισμένο με έπιπλα μπάνιου υψηλής ποιότητας. Τα χαρακτηριστικά του ακινήτου περιλαμβάνουν, θερμομόνωση, θερμομονωμένα κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σήτες και θωρακισμένη πόρτα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο εξωτερικός χώρος της ιδιοκτησίας είναι επίσης όμορφα διαμορφωμένος και περιλαμβάνει στο πίσω μέρος κήπο, ενώ στο μπροστινό μέρος βεράντα με καθιστικό και barbeque, καθώς και αυλή με πισίνα.

Το ισόγειο, όλων των κατοικιών, συνδέεται άμεσα με τις πισίνες που αποτελούν φυσικές επεκτάσεις των μπαλκονιών, δημιουργώντας μια φυσική συνέχεια του εσωτερικού χώρου με τον εξωτερικό.
 

 

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΥΠΟΥ Β

 

Μεζονέτα, 75 τ.μ.

Η κατοικία τύπου Β είναι μεζονέτα εμβαδού 75.00 τ.μ., βρίσκεται εντός κάθετης ιδιοκτησίας εμβαδού 125.00 τ.μ., είναι πλήρως επιπλωμένη και αποτελείται από 2 επίπεδα.

Το ισόγειο, εμβαδού 50.00 τ.μ., περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα, λουτρό και υπνοδωμάτιο (master bedroom). Ο όροφος, εμβαδού 25.00 τ.μ., περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο και λουτρό. Η κουζίνα είναι ενιαίας διαρρύθμισης με το καθιστικό, με μοντέρνο σχεδιασμό που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες.
Είναι εξοπλισμένη με ψυγείο, φούρνο και εστίες μαγειρέματος. Τα δε λουτρά είναι εξοπλισμένα με έπιπλα μπάνιου υψηλής ποιότητας. Τα χαρακτηριστικά της κατοικίας περιλαμβάνουν εσωτερική σκάλα, δάπεδο με πλακάκι, θερμομόνωση, θερμομονωμένα κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σήτες και θωρακισμένη πόρτα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο εξωτερικός χώρος της ιδοκτησίας είναι επίσης όμορφα διαμορφωμένος και περιλαμβάνει στο πίσω μέρος κήπο, ενώ στο μπροστινό μέρος βεράντα με καθιστικό και barbeque, καθώς και αυλή με πισίνα.

Το ισόγειο, όλων των κατοικιών, συνδέεται άμεσα με τις πισίνες που αποτελούν φυσικές επεκτάσεις των μπαλκονιών, δημιουργώντας μια φυσική συνέχεια του εσωτερικού  χώρου με τον εξωτερικό. Η κατοικία διαθέτει επίσης θέα στη θάλασσα.

 

ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΥΠΟΥ Γ


Ισόγεια Κατοικία, 50 τ.μ.

Η κατοικία τύπου Γ είναι μεζονέτα εμβαδού 75.00 τ.μ., βρίσκεται εντός κάθετης ιδιοκτησίας εμβαδού 200.00 τ.μ., είναι πλήρως επιπλωμένη και αποτελείται από 2 επίπεδα.

Το ισόγειο, εμβαδού 50.00 τ.μ., περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα, λουτρό και υπνοδωμάτιο (master bedroom). Ο όροφος, εμβαδού 25.00 τ.μ., περιλαμβάνει υπνοδωμάτιο και λουτρό. Η κουζίνα είναι ενιαίας διαρρύθμισης με το καθιστικό, με μοντέρνο σχεδιασμό που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες. Είναι εξοπλισμένη με ψυγείο, φούρνο και εστίες μαγειρέματος. Τα δε λουτρά είναι εξοπλισμένα με έπιπλα μπάνιου υψηλής ποιότητας. Τα χαρακτηριστικά της κατοικίας περιλαμβάνουν εσωτερική σκάλα, δάπεδο με πλακάκι, θερμομόνωση, θερμομονωμένα κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες και θωρακισμένη πόρτα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο εξωτερικός χώρος της ιδιοκτησίας είναι επίσης όμορφα διαμορφωμένος και περιλαμβάνει βεράντα με καθιστικό και barbeque, καθώς και αυλή με πισίνα.

Το ισόγειο, όλων των κατοικιών, συνδέεται άμεσα με τις πισίνες που αποτελούν φυσικές επεκτάσεις των μπαλκονιών, δημιουργώντας μια φυσική συνέχεια του εσωτερικού χώρου με τον εξωτερικό Η κατοικία διαθέτει επίσης θέα στη θάλασσα.

 

 


Αν ψάχνετε για μία εξοχική κατοικία που να συνδυάζει ποιότητα, πολυτέλεια, προσεγμένο design, άνεση, ησυχία και εξαιρετική τοποθεσία, τότε αυτή η κατοικία είναι η ιδανική επιλογή.
Είναι κατάλληλη τόσο για εξοχικό, όσο και για επενδυτικό νεόδμητο 
πολυτελές ακίνητο.

Πίσω